U zoekt een elegante Opel Astra in Maassluis?

Autobedrijf van Staalduinen – Opel Erkend Reparateur – nabij Maassluis heeft altijd een ruime keus aan nieuwe Opels, jonge Opels en occasions, waaronder de Opel Astra, in de showroom staan. Wij maken graag tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen.

Welke wensen heeft u voor uw Opel Astra?

Ontdek de nieuwe Astra 5-deurs of Sports Tourer: efficiŽnter dan ooit, dankzij een nieuwe generatie motoren met een 21% lagere CO2-uitstoot en een baanbrekend laag brandstofgebruik. 

Airco, cruise control, elektrische ramen, rijstrooksensor, verwarmd stuurwiel, verwarmde voorstoelen, navigatie, parkeersensoren en het OPC Line Sportpakket? U kunt het zo gek niet bedenken of Autobedrijf van Staalduinen kan het u bieden. En heeft u de mooie lakkleuren al gezien?
U wilt uw nieuwe Astra leasen?

Met Van Staalduinen Leasing en Opel Leasing kunnen we u een totaalpakket bieden voor uw Opel Astra. Of dit nu om operational lease, private lease of short lease gaat!


Bekijk ons aanbod Opel Astra occasions

Als u voornemens bent een Opel Astra occasion aan te schaffen, dan is een goed advies belangrijk. U wilt immers jarenlang plezier hebben van uw auto! Wij maken graag de tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen. 

 U kunt ons aanbod Opel Astra occasions online bekijken, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom, slechts een paar honderd meter vanaf afslag Maassluis-West. 


Bij de aanschaf van een occasion bij Autobedrijf van Staalduinen krijgt u tijdelijk extra van ons: 

• € 120 brandstof tegoed 

• € 250 extra inruil 

• Het Van Staalduinen verrassingspakket


Opel Erkend Reparateur

Met de aanschaf van een Opel Astra heeft u een auto van een goed merk, voorzien van de nieuwste technieken en met een grote betrouwbaarheid. Voor het nodige onderhoud aan uw auto kunt u bij uw officiŽle Opel garage terecht: welkom!


Van harte welkom in onze showroom vlakbij afslag Maassluis-West

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen.
Wilt u meer informatie over de auto’s en diensten van Autobedrijf van Staalduinen? Bekijk onze contactgegevens of bel ons op 0174 – 51 51 04