U zoekt een nieuwe Opel Corsa in Maassluis?

Autobedrijf van Staalduinen – Opel Erkend Reparateur – nabij Maassluis heeft altijd een ruime keus aan nieuwe Opels, jonge Opels, elektrische Opels en occasions, waaronder de Opel Corsa, in de showroom staan. Wij maken graag tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen.


Welke wensen heeft u voor uw Opel Corsa?

Ontdek de vernieuwde Corsa of Corsa-E: een baanbrekende auto die helemaal klaar is voor de toekomst! Airco, cruise control, elektrische ramen, rijstrooksensor, verwarmd stuurwiel, verwarmde voorstoelen, navigatie, parkeersensoren? U kunt het zo gek niet bedenken of Autobedrijf van Staalduinen kan het u bieden.
U wilt uw nieuwe Corsa leasen?

Met Van Staalduinen Leasing en Opel Leasing kunnen we u een totaalpakket bieden voor uw Opel Corsa. Of dit nu om operational lease, private lease of short lease gaat!


Bekijk ons aanbod Opel Corsa occasions

Als u voornemens bent een Opel Corsa occasion aan te schaffen, dan is een goed advies belangrijk. Wij maken graag de tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen. 

 U kunt ons aanbod Opel Corsa occasions online bekijken, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom, slechts een paar honderd meter vanaf afslag Maassluis-West. 


Bij de aanschaf van een occasion bij Autobedrijf van Staalduinen krijgt u tijdelijk extra van ons: 

• € 120 brandstof tegoed 

• € 250 extra inruil 

• Het Van Staalduinen verrassingspakket


Opel Erkend Reparateur

Met de aanschaf van een Opel Corsa heeft u een auto van een goed merk, voorzien van de nieuwste technieken en met een grote betrouwbaarheid. Voor het nodige onderhoud aan uw auto kunt u bij uw officiŽle Opel garage terecht: welkom!


Van harte welkom in onze showroom vlakbij afslag Maassluis-West

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen. 

Wilt u meer informatie over de auto’s en diensten van Autobedrijf van Staalduinen? Bekijk onze contactgegevens of bel ons op 0174 – 51 51 04