U zoekt een Opel Karl in Maassluis?

Autobedrijf van Staalduinen – Opel Erkend Reparateur – nabij Maassluis heeft altijd een ruime keus aan jonge Opels en occasions, waaronder de Opel Karl, in de showroom staan. Wij maken graag tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen.

Welke wensen heeft u voor uw Opel Karl?

Airco, cruise control, elektrische ramen, rijstrooksensor, verwarmd stuurwiel, verwarmde voorstoelen, navigatie, parkeersensoren, WiFi voorbereiding? U kunt het zo gek niet bedenken of Autobedrijf van Staalduinen kan het u bieden. 


 

Bekijk ons aanbod Opel Karl occasions

Als u voornemens bent een Opel Karl occasion aan te schaffen, dan is een goed advies belangrijk. Wij maken graag de tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen. U kunt ons aanbod Opel Karl occasions online bekijken, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom, slechts een paar honderd meter rijden vanaf afslag Maassluis-West.

Opel Erkend Reparateur

Met de aanschaf van een Opel Karl heeft u een auto van een goed merk, voorzien van de nieuwste technieken en met een grote betrouwbaarheid. Voor het nodige onderhoud aan uw auto kunt u bij uw officiŽle Opel garage terecht: welkom!

Van harte welkom in onze showroom vlakbij afslag Maassluis-West

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen. 

Wilt u meer informatie over de auto’s en diensten van Autobedrijf van Staalduinen? Bekijk onze contactgegevens of bel ons op 0174 – 51 51 04