Zoek uw auto
Inkoop

Auto inruilen? Wij nodigen u graag uit voor een uitgebreidere taxatie en kennismaking.

Inruilwaarde bepalen ›
Werkplaats

Laat uw auto onderhouden door de experts van Autobedrijf van Staalduinen.

Maak een afspraak ›
Contact

Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Direct contact ›

Altijd ruime voorraad en scherpe prijzen. Vragen? Bel ons 0174 - 51 51 04

Een selectie uit onze voorraad

Weten wat uw auto waard is? Bereken uw prijs!

Welkom bij Autobedrijf van Staalduinen - Maassluis-West

Autobedrijf van Staalduinen – Opel Erkend Reparateur – nabij Maassluis heeft altijd een ruime keus aan jonge Opels en occasions in de showroom staan. Wij maken graag tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen.
 Voor advies over operational lease, private lease of short lease van een auto of een gratis offerte voor een voordelige autoverzekering kunt u ook bij ons terecht. Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte: op een paar honderd meter vanaf afslag Maassluis-West.
 


U wilt een nieuwe Opel aanschaffen? 

Autobedrijf van Staalduinen biedt u uiteraard de nieuwste Opels, bent u op zoek naar de Corsa, Astra, Crossland, Grandland, Insignia of Mokka?
Opel occasions

Bent u op zoek naar een goede Opel occassion die aan al uw wensen voldoet? Zoekt u naar een Opel Karl occasion? Ook voor een gebruikte Crossland, Grandland, Insignia of Mokka kunt u bij ons terecht. U kunt hier ons huidige aanbod bekijken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!


Opel Erkend Reparateur

Van harte gefeliciteerd: u rijdt Opel! Opel is een goed merk met de nieuwste technieken en een grote betrouwbaarheid. Volgens het voorgeschreven onderhoudsschema hebben veel Opels slechts weinig onderhoud nodig. Er is geen beter adres om dat onderhoud te laten uitvoeren dan bij uw officiŽle Opel garage: welkom!

Naast het onderhoud van uw Opel kunt u ook bij ons terecht bij schade en ruitreparatie. En omdat wij een Profile Car & Tyreservice zijn, kunnen wij u altijd een goede aanbieding voor uw banden doen. Ook voor de opslag van uw zomer- of winterbanden kunt u bij Auto van Staalduinen terecht.


Van harte welkom in onze showroom vlakbij afslag Maassluis-West

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen.

Wilt u meer informatie over de auto's en diensten van Autobedrijf van Staalduinen? Bekijk onze contactgegevens of bel ons op 0174 - 51 51 04