Opel private lease Maassluis

Autobedrijf van Staalduinen – Opel Erkend Reparateur – nabij Maassluis heeft altijd een ruime keus aan nieuwe Opels in de showroom staan. Wij maken graag tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen. Met Van Staalduinen Leasing en Opel Leasing kunnen we u een totaalpakket bieden voor uw Opel. Of dit nu om operational lease, private lease of short lease gaat! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het leasen van andere merken.


Wat is private lease?

Met Opel Private Lease kunt u, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. Het lijkt op het huren van een auto, maar dan voor een langere tijd, bijvoorbeeld 30, 36, 48 of 60 maanden. In het maandelijkse lease bedrag zitten alle bijkomende kosten, alleen het tanken betaalt u nog zelf.
De voordelen van private lease

Private lease geeft zekerheid zonder onverwachte lasten: u weet precies wat u per maand betaalt aan uw auto. Er komen geen extra onverwachte kosten voor wat betreft de autoverzekering, wegenbelasting, afschrijving of onderhoud: dit alles zit in de leaseprijs inbegrepen.


Vast aanspreekpunt

Autobedrijf van Staalduinen is uw vaste aanspreekpunt voor alles wat met uw auto te maken heeft. Van lease tot onderhoud, van aanschaf tot inkoop; wij kunnen het allemaal voor u regelen!


Keurmerk private lease

Opel Private Lease is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit is hèt kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar private leasecontract af te sluiten. 

Het keurmerk biedt 5 zekerheden: 

• Eerlijke voorwaarden 

• Compleet product 

• Bescherming tegen te hoge financiële lasten 

• 14 Dagen bedenktijd 

• Zekerheid bij klachten


Van harte welkom in onze showroom vlakbij afslag Maassluis-West

We vertellen u graag over alle mogelijkheden voor private lease van uw nieuwe Opel of een ander merk. Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur. 

Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen. 

Wilt u meer informatie over de auto’s en diensten van Autobedrijf van Staalduinen? Bekijk onze contactgegevens of bel ons op 0174 – 51 51 04