Van Staalduinen -Opel Erkend Reparateur - MaasdijkDirect een afspraak? Bel ons 0174-515104


Van harte gefeliciteerd: U rijdt Opel. Opel is een goed merk met de nieuwste technieken en een grote betrouwbaarheid. Ook qua zuinigheid loopt Opel voorop. Opel voldoet aan de laatste Europese milieueisen. Volgens het voorgeschreven onderhoudsschema hebben veel Opels slechts weinig onderhoud nodig. Er is geen beter adres om dat onderhoud te laten uitvoeren dan bij uw officiŽle Opel garage, en dat zijn wij!


Onderhoud


Bij ons staat duidelijkheid voorop. Wij hanteren vaste prijzen voor onderhoud van uw Opel. U betaalt een vaste prijs per model, inclusief alle werkzaamheden en vervangingen die bij een inspectie- of onderhoudsbeurt behoren.


Opel Assistance


Bij elke Opel onderhoudsbeurt wordt een gratis mobiliteitspas verstrekt voor Nederland. Op de website van opel.nl vindt u de voorwaarden van deze service.


Vervangende auto


Wij hebben altijd diverse vervangende Opels beschikbaar om van dienst te zijn gedurende de reparatie. Daarvoor wordt een speciaal voordelig tarief gehanteerd. Tevens is het mogelijk een leenfiets te gebruiken of gebruikt te maken van de haal- en brengservice.


Schade


Ons bedrijf is aangesloten bij Schadegarant, waardoor wij alle schadereparaties aan uw auto kunnen verrichten. Ook de ruitreparaties kunnen wij voor u uitvoeren. Bij schades die onder schadegarant vallen is een vervangend Opel gedurende de reparatie gratis.


Bedrijfswagens


De werkplaats is onder andere uitgerust met twee bruggen, die speciaal geschikt zijn voor bedrijfswagens. Onze monteurs hebben de speciale Opel bedrijfswagentrainingen gevolgd. Dit maakt ons bedrijf geschikt voor het onderhoud van complete wagenparken inclusief de Opel Vivaro en Opel Movano.


Airconditioning


Van Staalduinen is STEK erkend en aangesloten bij het AIRCO2 concept. Wij onderhouden de airconditioning van uw auto en bevelen aan om de twee jaar een aircobeurt uit te laten voeren.


Banden


Wij zijn Profile Car & Tyreservice en kunnen u altijd een goede aanbieding voor uw banden doen. Onze ruime sortering banden omvat zowel merkbanden (onder andere Michelin, Continental) als budgetbanden. Vraag aan onze specialist naar de beste bandenaanbieding. Tevens bieden wij opslag voor Zomer- en Winterbanden.


APK


Wij beschikken over een APK erkenning. Hier worden wij jaarlijks voor bijgeschoold. Bij een jaarlijkse beurt kunnen wij uw APK meenemen.


Ruitreparatie


Wij repareren sterretjes en vervangen complete autoruiten. Vanaf WA+ verzekering wordt dit door de verzekering voldaan.


Wasboxen


Autobedrijf van Staalduinen Maasdijk beschikt over twee doe-het-zelf wasboxen:
Betaling gaat via:
-wasmunten, die te koop zijn aan de receptie
-abonnement


De wasboxen zijn extra breed (5,5 m ) en extra hoog ( 3,5 m). Openingstijden van de wasboxen zijn elke dag van 7.00 tot 22.00 uur